Stadsgraven og Christianhavns Vold

Stadsgraven og Christianhavns Vold

Urban Birding (København) - Oplev storbyen på en anden måde

Fuglelivet ved Stadsgraven

Urban Birding! Vil du opleve storbyen på en anden måde? Hvorfor ikke tage fugletur med en lokal fuglekigger? Ja, det er muligt at se fugle København! Er du på storbyferie eller forretningsmøde - hvorfor ikke tage en pause og slappe af med urban birding? På denne tur ser vi på fugle ved Christianshavns Vold og Stadsgraven. Vi forventer at se Knopsvaner - Danmarks nationalfugl. Du kender den sandsynligvis fra det berømte H.C. Andersen eventyr "Den grimme ælling". Fra stien vil vi se forskellige vandfugle som Fiskehejre, ænder, gæs og skarv. I krattet og træerne på volden kigger vi efter forskellige småfugle. Hvis vi er meget heldige, ser vi måske en vandrefalk! Turen foregår i stille og roligt tempo og vi stopper flere steder undervejs, så vi kan se og nyde fuglene.

fra 600 kr

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Medbring kikkert, hvis du har. Lån af kikkert kan arrangeres (det skal vi vide på forhånd).
  • Praktisk fodtøj og beklædning.
  • Vi anbefaler at deltagerne medbringer en flaske med drikkevand.
Din fugletursguide medbringer fuglebog og et teleskop, som turdeltagerne har mulighed kigge i og opleve fuglene "tættere" på.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Den sydlige del af Stadsgraven og Christianhavns Vold.

  • Mødested: Christianshavns Vold ved Torvegade (start og slut).
  • Alternativt kan turen startes og sluttes fra Islands Brygge (ved Langebro).

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.