Fuglenes sang

Oplev forårets fuglesang

Oplev forårets fuglesang

De fleste forbinder fuglesang med forår og sommer. Men hvilke fugle er det, der synger? Book en fugletur og ta' med en kyndig fugleguide ud i naturen en tidlig morgen og oplev forårets fuglesang. Undervejs lytter vi til de fugle, der synger, og din guide hjælper med at identificere arterne og hvordan du kan kende de forskellige arter fra hinanden. Turen er velegnet for nybegyndere, for dig der gerne vil lære fuglenes sang at kende, eller for dig, som trænger til at få genopfrisket de forskellige artes sang. Bemærk at vi også tilbyder en 'fugleturspakke', hvor vi tager på fire fugleture i løbet af foråret og lære fuglenes sang. Læs mere på Oplev forårets fuglesang - en fugleturspakke

Praktiske informationer

  • Turen starter kl. 7:00 - men vi kan også starte tidligere, fx ved solopgang.
  • Turen foregår til fods og i roligt tempo.
  • Der vil være tid og mulighed for “kaffepause” undervejs.
  • Fokus er på fuglenes sang, men vi kigger naturligvis på alle fugle vi møder undervejs.

fra 375 kr./person.

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

Medbring kikkert, hvis du har. Der er mulighed for at låne kikkert. Medbring gerne drikkevarer (kaffe/te/vand...) og evt. en lille snack. Din fugletursguide medbringer et teleskop og fuglebog.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Lokalitet/hvor

Vores fugleture foregår primært på Møn og Amager, men vi arrangerer og fugleture andre steder på Sjælland og Sydsverige. Kontakt os for at høre om mulighederne. Transport til og fra lokaliteterne står man selv for (evt. med mulighed for samkørsel).

Comments are closed.