Bike Birding Ulvshale

En fugletur på cykel

En fugletur på cykel i Ulvshales spændende natur

Find din cykel frem - og tag med på en fugletur, hvor vi cykler Ulvshale rundt. Denne fugletur foregår på cykel og vi kommer Ulvshale rundt og oplever fugle i forskellige naturtyper (fx kyst, eng og skov). Undervejs stopper vi flere steder og nogle steder lader vi cyklerne stå og går lidt rundt og leder efter fugle inden vi cykler videre. Vi kommer forbi lokaliteter som Hegnede Bugt og Luddeholme, Veddelen, Horsnæs, Ulvshale Nordenge og Ulvshaleskoven og dermed forskellige naturtyper og der vil derfor være mulighed for at se mange forskellige fuglearter. Det meste af turen foregår på grus- og skovveje og vi cykler i roligt tempo. Vi forventer at cykle ca. 10-15 kilometer. Udover din cykel (vi anbefaler naturligvis også cykelhjelm), så medbring en flaske drikkevand og gerne kaffe, te og en snack. Der er aldrig to dage, der er ens når det gælder fugle. Derfor ved man aldrig hvad man vil opleve på en fugletur. Derfor vil hver tur tilrettelægges efter de aktuelle forekomster af fugle og vejrforholdene.

fra 1500 kr

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Cykel (kan evt. lejes i København)
  • Kikkert, hvis du har (der er mulighed for at låne kikkert).
  • Drikkeflaske med vand
  • evt. kaffe/te og en lille snack (vi holder en kaffepause på turen)
Udover din cykel (vi anbefaler naturligvis også cykelhjelm), så medbring en flaske drikkevand og gerne kaffe, te og en snack.

På flere af vores ture medbringer din fugleguide, udover egen kikkert, også teleskop og fuglebog.

På denne tur medbringer guiden også cykelpumpe og lappegrej - for en sikkerheds skyld!

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Ulvshale, Møn. Møde- og startpunkt: Ulvshale Strand - den offentlige p-plads ved siden af campingpladsen. I forbindelse med bookning af turen, kan andet møde- og startpunkt evt. arrangeres.

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.