GenerelleVilkårGavekort

Generelle vilkår og betingelser for salg og brug af gavekort til en fugletur

Albicilla Explorer | Why Not Birds? Islands Brygge 30B. 2300 København S email: kontakt@whynotbirds.com tlf: +45 6140 7176 Hobbyvirksomhed

Betaling

Betaling for gavekort på en fugletur med Albicilla Explorer - Why Not Birds? kan ske via MobilePay eller PayPal. Kunden modtager i forbindelse med bekræftelse af købet informationer til betaling via MobilePay og/eller via PayPal.

Betaling skal ske senest 14 dage efter kunden har modtaget bekræftelse af købet på email. Hvis fuglerturen skal afholdes tidligere end 14 dage efter købet, skal betaling ske senest 24 timer før fugleturens starttidspunkt.

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden whynotbirds.com for fugleture, er vejledende. Den endelige pris afhænger af evt. tilvalg og ønsker, der aftales i forbindelse med købet af gavekortet.

Gavekortets gyldighed m.m.

Dato for fugletur

Ved køb af et gavekort til en fugletur med Albicilla Explorer | Why Not Birds? fastsættes en dato for afholdelse af fugleturen. Dette skal gøres for at undgå sammenfald af fugleture, da vi ikke kan afholde flere fugleture på samme tid!

Gavekortets pålydende dato kan ændres efter aftale mellem Albicilla Explorer | Why Not Birds? og modtager af gavekortet.

Da vi ikke kan garantere, at vi har ledigt på den dato modtager ønsker, anbefaler vi at modtager hurtigst muligt kontakter os.

Gyldighedsperiode

Fugleturen skal afholdes på en aftalt dato inden for gyldighedsperioden for det udstedte gavekort. Gyldigheden af gavekort til en fugletur kan variere alt efter turtype, men er som udgangspunkt gældende i op til 12 måneder, med mindre andet er aftalt.

Gyldighedsperioden vil fremgå på gavekortet.

Deltagerantal

Vores fugleture foregår altid i små grupper med max. 4 deltagere, hvilket også er gældende for fugleture, der gives i gave (gavekort). Efter aftale kan deltagerantallet udvides - fx hvis det skal gælde for en familie på mere end 4 personer.

Deltagerantal vil fremgå på gavekortet.

Levering

Efter betaling er modtaget, fremstiller og leverer Albicilla Explorer | Why Not Birds? et gavekort til den aftalte fugletur og pris. Din ordre (gavekortet) bliver først fremstillet, når aftale er indgået og Albicilla Explorer | Why Not Birds? har modtaget betalingen, med mindre andet er aftalt. Vi tilstræber altid, at levere hurtigst muligt efter betalingen er modtaget. Albicilla Explorer | Why Not Birds? afsender gavekort via email (pdf-fil), eller sendes med PostNord (ved fysisk gavekort).

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på gavekort med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag, hvor ordren er leveret/afsendt. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@whynotbirds.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Gavekortet skal ikke returneres, men vil ikke længere være gyldigt.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på vores hjemmeside whynotbirds.com, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Albicilla Explorer - Why Not Birds?'s hjemmeside. Læs mere i vores cookie-politik.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby www.forbrug.dk For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu Ved klage skal vores email adresse og hjemmeside angives: albicilla@albicillaexplorer.com samt hjemmesiden www.whynotbirds.com

Ta' med ud og se på fugle!

Hvorfor ikke få en unik oplevelse i ferien eller weekenden – eller på en hverdag? Hvorfor ikke tage med på en guidet fugletur!

Vi arrangerer private fugleture –  det perfekte valg for dig, der kan lide at tage på tur alene, sammen med venner eller familie. Vores fugleture foregår altid i små grupper!

Herunder kan du se nogle af vores forslag til fugleture. Men der er mange flere muligheder – kontakt os på kontakt@whynotbirds.com for at booke en fugletur – eller for at høre mere.

1495,- kr

Early Bird - Book før 31. januar 2023
Fugleturspakke [mar - jun 2023]

Oplev forårets fuglesang

På fire morgenture tager vi ud i Møns spændende natur og oplever fuglenes sang gennem foråret.

fra 400 kr.

Søen ved skoven (Møn)

Gåsesøen

Oplev det spændende fugleliv fra fugleskjulet ved Gåsesøen og fra boardwalken gennem ellesumpen.

fra 400 kr.

Urban Birding, Stadgraven, København
Urban birding (København)

Stadsgraven/Christianshavns Vold

Oplev fuglelivet i storbyen. Ja, man kan godt se på fugle i København.

fra 400 kr.

Nyord Enge
Åbne vidder (Møn)

Nyord Enge

Oplev fuglelivet i et af de bedste vådområder i Sydøstdanmark.

fra 400 kr.

Easy birding (Møn)

Jordbassinerne

Fuglelivet ved sukkerfabrikken. Vi går en tur mellem de mange bassiner og kigger på fugle.

fra 800 kr.

Flere naturtyper (Møn)

Ulvshale-Nyord

Oplev det varierede fugleliv ved Ulvshale og Nyord.

fra 800 kr.

Vestamager
Fuglelivet tæt på storbyen (København)

Vestamager

Vestamager - et af de vigtigste vådområder i Østdannmark.

fra 1200 kr.

Bike birding (Møn)

Bike Birding Ulvshale

Vi cykler Ulvshale rundt og ser på fugle i kystlandskabet og Ulvshaleskoven.

fra 400 kr.

Urban Birding (København)

Grønjordssøen

Vi kigger på fugle i en af byens grønne oaser.

fra 800 kr.

Gavekort fugletur Why Not Birds
Gør nogen glad (gavekort)

Gavekort til en fugletur

Hvorfor ikke give en unik oplevelse til én du kender?