Ulvshale-Nyord

Oplev det varierede fugleliv ved Ulvshale-Nyord

Oplev det varierede fugleliv ved Ulvshale-Nyord

På denne tur skal vi opleve Ulvshale-Nyords varierede fugleliv. Vi besøger nogle af områdets forskellige naturtyper - småsøer, ellesump, skov, strandenge og kyst. Vi kan forvente at se forskellige arter svømmeænder, andre vandfugle som dykænder, skalleslugere, hejrer og vadefugle - og måske Sølvhejre! Af skovens fugle kan vi opleve flagspætter, spætmejser, træløber, mejser og forskellige sangfugle). Og så er der gode muligheder for at se forskellige rovfugle på turen - fx Tårnfalk, Havørn og Vandrefalk. På to-timers-turen besøger vi fx Gåsesøen og Nyord Enge. På fire-timers-turen har mere tid de enkelte steder, eller besøger nogle flere steder i området. Der vil undervejs være tid til at nyde evt. medbragt kaffe, te og madpakke.

fra 800 kr

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Medbring kikkert, hvis du har. Lån af kikkert kan arrangeres (det skal vi vide på forhånd).
  • Praktisk fodtøj og beklædning.
  • Der vil være tid til at holde en "kaffepause" undervejs. Tag derfor gerne kaffe/te og evt. en lille snack med.
  • Vi anbefaler at deltagerne medbringer en flaske med drikkevand.
Din fugletursguide medbringer fuglebog og et teleskop, som turdeltagerne har mulighed kigge i og opleve fuglene "tættere" på.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Ulvhale og Nyord er beliggende nord for byen Stege, Møn. Møde- og startpunkt:

  • P-pladsen ved Ulvshale Naturcenter, Ulvshalevej 4780 Stege.

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.