Heldagsfugleture

Heldagsfugleture

For dig der vil opleve mere

Heldagsfugleture

Vi arrangerer private heldagsture for fuglekiggere, der ønsker at bruge mere tid i felten - f.eks. mere tid til at dække et større fugleområde eller tid til at besøge flere lokaliteter i løbet af en dag. Vores heldagsture kan skræddersys fra generel fugleobservation til specifikke arter eller fuglegrupper. Eller måske bruge en dag på at observere fugletræk om foråret eller efteråret/efteråret. Alle ture er for enkeltpersoner, par eller små grupper. Kontakt os for at høre om priser, turforslag og andre ekstra muligheder.

Pris: Kontakt os

Kontakt os for muligheder og priser

* Antal kan afhænge af transport ** Samkørsel kan evt. aftales, afhænger af antal turdeltagere.

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Medbring kikkert, hvis du har. Lån af kikkert kan arrangeres (det skal vi vide på forhånd).
  • Praktisk fodtøj og beklædning.
  • Der vil være tid til at holde en "kaffepause" undervejs. Tag derfor gerne kaffe/te og evt. en lille snack med.
  • Vi anbefaler at deltagerne medbringer en flaske med drikkevand.
Din fugletursguide medbringer fuglebog og et teleskop, som turdeltagerne har mulighed kigge i og opleve fuglene "tættere" på.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, er jeg også naturguide ved GeoCenter Møns Klint. Jeg deltager også i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Fuglelokalitet, Områdenavn

  • Mødested/startsted: xxxx Det aftales nærmere ifm. med booking af fugleturen.

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.