Grønjordssøen

Urban Birding (København) - Oplev storbyen på en anden måde

Grønjordssøen på Amager Fælled

Urban Birding! Vil du opleve storbyen på en anden måde? Hvorfor ikke tage fugletur med en lokal fuglekigger? Ja, det er muligt at se fugle København! Hvorfor ikke opleve hovedstaden på en anden måde? Måske du er på storbyferie eller forretningsmøde - hvorfor ikke tage en pause og slappe af med urban birding? På denne tur går vi en tur ved Grønjordssøen og kigger på de fugle, der opholder sig i selve søen. Vi kigge naturligvis også på fuglene i de omgivende krat - og hvilke der ellers må dukke op. Vi vil opleve andefugle og forskellige småfugle, og hvis vi er heldige, ser vi måske skægmejser! Turen foregår i stille og roligt tempo og vi stopper flere steder undervejs, så vi kan se og nyde fuglene.

fra 500 kr

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Medbring kikkert, hvis du har. Lån af kikkert kan arrangeres (det skal vi vide på forhånd).
  • Praktisk fodtøj og beklædning.
  • Der vil være tid til at holde en "kaffepause" undervejs. Tag derfor gerne kaffe/te og evt. en lille snack med.
  • Vi anbefaler at deltagerne medbringer en flaske med drikkevand.
Din fugletursguide medbringer fuglebog og et teleskop, som turdeltagerne har mulighed kigge i og opleve fuglene "tættere" på.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Mødested/startsted aftales ifm. booking af turen, men vil typisk være ved:

  • DR Byens metrostation, eller
  • "Amarminostenen" på vestsiden af rundkørslen Ørestads Boulevard/Grønjordsvej (se kort herunder).

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.