Gåsesøen

Gåsesøen

Fuglelivet i søen og ellesumpen

Gåsesøen

På denne tur skal vi opleve fuglene ved Gåsesøen, der altid er et besøg værd. Vi vil observere fuglene fra et fugleskjul, hvorfra der er fin udsigt over søen og de omgivende enge og skovbryn. På vej til fugleskjulet går vi på en boardwalk gennem den spændende ellesump. Året rundt tiltrækker Gåsesøen mange svømme- og dykænder og andre vandfugle som blishøns, lappedykkere og skalleslugere. De mange andefugle betyder også at der ofte kan ses både Havørn og Vandrefalk ved Gåsesøen. Om sommeren yngler både Gråstrubet og LIlle Lappedykker og flere arter svømmeænder. I vintermånederne er det især Troldænder, Taffelænder og enkelte Bjergænder, der raster i søen. I Ellesumpen kan man året rundt se forskellige småfugle søge føde i træerne. Vi tilbyder en kort tur af én times varighed. Men vi tilbyder også en længere tur på to timer. På to-timers turen går vi også en tur ud til diget og kigger på fugle ved Horsnæs og Stege Bugt - eller går en tur ind i Ulvshale Skov.

fra 600 kr

Kontakt os for muligheder og priser

Book fugletur - eller mere info?

Kontakt os hvis du vil booke en fugletur - eller hvis du har spørgsmål eller vil høre om mulighederne. Kontakt os for muligheder og priser.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med MobilePay eller PayPal

Hvad skal du medbringe

  • Medbring kikkert, hvis du har. Lån af kikkert kan arrangeres (det skal vi vide på forhånd).
  • Praktisk fodtøj og beklædning.
  • Der vil være tid til at holde en "kaffepause" undervejs. Tag derfor gerne kaffe/te og evt. en lille snack med.
  • Vi anbefaler at deltagerne medbringer en flaske med drikkevand.
Din fugletursguide medbringer fuglebog og et teleskop, som turdeltagerne har mulighed kigge i og opleve fuglene "tættere" på.

Din fugleturguide

Kan du forestille dig en verden uden fugle? Det kan jeg ikke! Jeg har fra en tidlig alder været en ivrig og passioneret fuglekigger, og har derfor mange års erfaring med at se på fugle. Jeg har stort lokalt kendskab til fuglelivet på og omkring Møn. Det gælder også de andre lokaliteter vi arrangerer fugleture. Udover at være fugletursguide, deltager jeg i bl.a. i overvågning og ringmærkning af fugle. Derudover er jeg også blogger , der skriver om fugle og rejser. Uffe Damm Andersen

Lokalitet/hvor

Gåsesøen ved ligger på Ulvshale, Møn.

  • Mødested: P-pladsen ved Ulvshale Naturcenter, Ulvshalevej 4780 Stege.

Små grupper

Altid små grupper med max. 4 deltagere* på turene. Det perfekte valg for folk, der kan lide at tage på tur alene eller i små grupper med familien eller venner. *Er I en familie på mere end 4 personer, så kontakt os og hør nærmere.

Comments are closed.